قابل توجه دانشجویان محترم روزانه فاقد خوابگاه

بدین وسیله به اطلاع می رساند دانشجویانی که در محل سکونت خانواده نبوده و یا در خوابگاه­های دانشجویی سکونت نداشته باشند در صورت داشتن شرایط زیر می توانند با ارائه اجاره­نامه معتبر به نام خود دانشجو و به مدت ۱۲ ماه در سال از وام مسکن بهره مند گردند.

الف ) شرایط عمومی متقاضیان :

…  دارا بودن اولویت نیاز مالی( به تشخیص معاونت محترم دانشجویی).

…  دارا بودن صلاحیت اخلاقی و رعایت شئون دانشجویی.

…  عدم استفاده از بورس تحصیلی،کمک و یا وام موسسات دیگر.

… عدم اشتغال به کاری که مستلزم دریافت اجرت می باشد (به استثنای کار دانشجویی).

تبصره۱: تایید  احراز شرایط بند یک و دو، توسط معاونت دانشجویی دانشگاه ذیربط می باشد.

ب) شرایط آموزشی وام گیرندگان:

1-  دانشجوی تمام وقت باشد. ( دانشجویی تمام وقت محسوب میشود که حداقل تعداد واحد مورد لزوم طبق مقررات آموزشی را اخذ نموده باشد. چنانچه دانشجو در نیمسال آخر تحصیل خود باشد اخذ نصف حداقل تعداد واحد الزامی،کفایت می کند).

۲- مشروط نبودن دانشجو در دو نیمسال قبل.

تبصره ۱: اختصاص وام به دانشجویان ورودی جدید در نیمسال اول و دوم تحصیل بدون احتساب معدل انجام خواهد گرفت.

تبصره ۲: دانشجویانی­که دو نیمسال متوالی مشروط شوند از دریافت هرگونه وام در نیمسال بعدی مشروطی، محروم  می­باشند البته درصورت تشخیص کمیسیون موارد خاص یا شورای آموزش دانشگاه مبنی بر بلامانع بودن ادامه تحصیل دانشجو، پرداخت وام تحصیلی و مسکن بلامانع است.

۳- اشتغال به تحصیل در سنوات تحصیلی مجاز برای استفاده از وام های  صندوق رفاه به شرح زیر :

کاردانی ، کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی ارشد ناپیوسته حداکثر ۲ سال تحصیلی (۴ نیمسال ).

کارشناسی پیوسته حداکثر ۴ سال تحصیلی (۸ نیمسال ).

کارشناسی ارشد پیوسته و دکترای حرفه ای حداکثر ۶ سال تحصیلی (۱۲ نیمسال ).

دکترای تخصصی ناپیوسته غیر بورسیه حداکثر ۴ سال تحصیلی (۸ نیمسال ).

مشمولین

مبالغ (ماهیانه به ریال)

مدارک ویژه

@دانشجویان مجرد

۱٫۰۰۰٫۰۰۰

اصل و تصویر اجاره نامه رسمی دارای کد رهگیری به نام دانشجو.

@دانشجویان متاهل

۱٫۷۰۰٫۰۰۰

تصویر سند تاهل.

اجاره نامه رسمی دارای کد رهگیری به نام دانشجو.

الف- متقاضیان وام مسکن در زمان تقاضای وام نباید از ودیعه مسکن برخوردار باشند.

ب –  میزان وام مسکن براساس مبلغ اجاره بهای مندرج در اجاره نامه با رعایت سقف مجازطبق مصوبه هیات امناء، پرداخت خواهد شد.

ج – دانشجویان زن که به علت شهادت، فوت، از کارافتادگی همسر یا متارکه، فرزندانشان را تحت تکفل دارند با ارائه اسناد و مدارک قانونی می توانند از وام مسکن متاهلی بهره­مند گردند.

د– دانشجویان متاهل زن که دور از همسر در شهرستان دیگری زندگی می کنند با ارائه مدارک مثبته می توانند از وام مسکن مجردی استفاده نمایند.

و – وام مسکن به دانشجویان ساکن در خوابگاه­های غیر دولتی عضو تعاونی خوابگاهداران و دارای مجوز رسمی از صندوق رفاه دانشجویان نیز تعلق می­گیرد.

ج) نکات مهم:

• زمان درخواست وام از طریق پرتال نهایتا تا ۳۰/۱۱/۹۶ می باشد و به درخواست های بعد از این تاریخ ترتیب اثر داده نخواهد شد.
  • دانشجویان عزیز لازمه دریافت هر گونه وام از صندوق رفاه، ارائه سند تعهد محضری به اداره رفاه دانشجویی می باشد.
  • کلیه وامها صرفاً در صورت تامین اعتبار از طرف صندوق قابل پرداخت خواهند بود.

دانشجویان محترم جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند با اداره رفاه دانشجویی تماس بگیرند. شماره تماس:  04133458054  و  04133458068

اداره رفاه دانشجویی