اطلاعیه مهم امور خوابگاهها در خصوص تبعات ناشی از عدم واریز اجاره بهای خوابگاه

به اطلاع دانشجویان محترم می رساند با عنایت به بخشنامه صندوق رفاه و پیرو اطلاعیه های قبلی مبنی بر واریز اجاره بهای خوابگاه در طول نیمسال، افرادی که تاکنون اجاره بهای خوابگاه در نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۶-۹۵ را پرداخت ننموده اند با هماهنگی معاونت محترم آموزشی، در سامانه سما به عنوان دانشجوی بدهکار لحاظ شده اند و تا قبل از تسویه بدهی خوابگاه خود امکان استفاده از خدمات آموزشی (کارت ورود به جلسه امتحان، دیدن نمره و انتخاب واحد نیمسال آتی) برای ایشان مقدور نخواهد بود.

دانشجویان محترم جهت تسویه بدهی مزبور می توانند به اشکال زیر اقدام نمایند:

1. مراجعه به سامانه آموزشی و  تسویه بدهی خوابگاه به صورت آنلاین.
  2. مراجعه به پورتال دانشجویی به آدرس bp.swf.ir و پرداخت آنلاین بدهی؛ چنانچه دانشجویان عزیز از طریق پورتال دانشجویی بدهی خود را پرداخت نمایند، لازم است با مراجعه به امور خوابگاهها و دریافت نامه کتبی و ارائه به اداره آموزش نسبت به فعال نمودن مجدد سامانه آموزش خود اقدام فرمایند.

اداره امور خوابگاهها – 96/10/11